perjantai 8. heinäkuuta 2016

Hämähäkki vai hamsteri?

(ajattelin kirjoittaa tälläisen pienen esittely postauksen kääpiöhamsteri talvikosta nimeltä Kaneli.)

  Meillä on siis kääpiöhamsteri tyttö, jonka nimi on Kaneli. Kaneli on ikään kuin minun viime vuoden joululahja, vaikka olin sen ostossa mukana.
Olimme siis ennen joulua Lempäälän Ideaparkissa jouluostoksilla ja päätin käydä faunattaressa. Ajattelin ostaa pupuille joululahjan, mutta harhauduin tietysti katselemaan kaikki myynnissä olevia lemmikkejä.Tiesin ettei monet suosittele lemmikkikaupasta lemmikkiä hankkimaan, mutta edellinen hamsterini Manteli oli ollut todella hyvä lemmikki, joten miksipäs ei. Näin sitten siellä kolme talvikkoa ja menin ehdottamaan äidilleni jospa yksi voisi tulla meille. Myyjä sitten näytti pikkuruisia vauvahamstereita ja saimme katsella niitä.
  Valitsin niistä tietysti suurimman ja ruokaa rakastavimman. Kaneli oli kyllä totta tosiaan suurin sillä se oli ainakin kaksi kertaa siskojensa kokoinen. Niinpä Kaneli pakattiin laatikkoon ja lähdimme kotiin laittamaan sille uutta kotia. Onneksi kaikki tarvikkeet olivat valmiina ja vain puhdistimme ne ja laitoimme uutta purua ja heinää dunaan. Kaneli näytti viihtyvän uudessa kodissa oikein hyvin.
  Kun otin Kanelin ensimmäistä kertaa kädelle se oli hyvin suuri yllätys, sillä tyttö oli siinä oikein nätisti näytti suorastaan nauttivan käsittelystä ( niinkuin edelleenkin).
  Kanelin on väriltään helmiäissafiiri, rodultaan venäjänkääpiöhamsteri Talvikko ja se on hyvin aktiivinen. Joskus mietin että onkohan se erehtynyt siitä mikä eläin on koska se on yleensä aina, kun tulen koulusta kotiin niin hereillä touhuilemassa.
Se myös kiipeilee dunan kattoritilässä ja epäilen että se luulee itseään hämähäkiksi. Juoksupyörässä se myös juoksee hurjaa vauhtia :)






     

 I Love You, very much <3

2 kommenttia:

  1. Minullakin on talvikko naaras Luna.
    Minulla on myös blogi jossa kirjoitan kahdesta kanista ja kahdesta hamsterista. Blogini eekajahipsu.blogspot.fi

    VastaaPoista