tiistai 19. tammikuuta 2016

Kuulumisia

Kirjoittelen siis nyt vähän meidän kuulumisista. Kaneilla on kaikki hyvin ja arki pyörii niinkuin aina ennenkin. Olimme Eurassa 12.12 näyttelyissä ja Lupu oli ilmoitettu estekisaan. Turhaan kyllä tuon laiskamadon ilmoitin koska ei se suostunut liikkumaan suuntaan eikä toiseen, keskeytyminen siis molemmat radat. No mutta nyt olen ainakin varma siitä että näillä kahdella ei ole enää asiaa sisäkisoihin. Ehkäpä sitten Disan kanssa ulkokisoihin ja ehkä Lupukin saattaa päästä muutaman kerran mukaan.
 Näyttelyissä kuitenkin meni ihan hienosti ainakin Lupun osalta, eikä Disankaan arvostelu nyt ihan hirveä ollut. Vähän kuitenkin harmittaa kun olin unohtanut oikean peukalonkynnen leikata ja ei siksi viidenpisteen kohdat täyttyneet. Disa sai 92 pistettä. Kaipaisi se vielä lisää massaa takapäähän.
Lupuun olen tyytyväinen se oli tuomarin suosikki. :)
 Kääpiöhamsterimme Manteli on siis kuollut. Uusi asukki Kaneli kuitenkin elelee tyytyväisenä meillä.
Nyt kun sitä toivottua lunta on vihdoinkin tullut, niin olisi hauska saada vähän talvikuvia tänne blogiin. Kuitenkin lumi otti mukaan myös kovat pakkaset, eikä puput ole ollet kuin kerran joululoman aikana ulkona, kun oltiin ottamassa kuvia. Otin ne kuitenkin siskoni järjestelmä kameralla ja käytin sitä ensimmäistä kertaa, joten kuvista ei tullut kovinkaan onnistuneita. Muutama kuva kuitenkin onnistui, joten heti kun saan ne koneelle saatte nähdä ne.

Näillä näkymin olemme tulossa näyttelyihin 23.1.2016, viialaan.


                                     Oikein hyvää vuotta 2016 kaikille!!!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti