lauantai 6. toukokuuta 2017

Kesä on korkattu

     Nyt on kesän ensimmäiset hypyt hypitty ja kauniit kelit ovat saapuneet tänne. Pupuilla on myös kevättä rinnassa, sillä Lumi ja Luna ovat kaivaneet aivan järkyttäviä kuoppia. Lupu ja Disa ovat päässeet ulkoilemaan niin valjaissa, kuin ulkoaitauksessakin. On kyllä ihana herätä aamulla auringonpaisteeseen, mennä ulos ilman kauheaa vaatekerrosta ja ylipäätänsä nauttia auringon lämmöstä. Kanitkin nauttivat auringon lämmöstä.

 

 Disa pääsi hyppimään taas pitkästä aikaa esteitä. Olen kyllä ylpeä tytöstä, kun pitkän tauon jälkeen muisti vielä hyvin, mitä pitää tehdä. Paljon ilmavia loikkia näinkin. Pitää kyllä yrittää saada rakennetuksi muutama este, ettei tarvitse hyppiä haravista ja ämpäreistä tehdyillä esteillä.


 


 Lumi ja Luna ovat päättäneet kaivaa aivan järkyttävän kuopan häkkiinsä. Kauniit vaaleat puput ovat nyt ruskeita kuramonstereita, eikä hiekka tunnu lähtevän millään. Odotellaan siis lämpimämpiä kelejä, niin pallerot pääsevät kylpyyn.

   


       


   Lupulle kuuluu myös hyvää. Se täytti 10. Helmikuuta jo 4 vuotta. Aika kuluu kyllä hirveän nopeasti. Disan synttäreitä vietettiin myös 5. Huhtikuuta ja tuo täytti 3 vuotta. Vastahan me haettiin se pieni karvapallo, josta ei erottunu edes silmiä<3.














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti