tiistai 27. kesäkuuta 2017

Hihna ostoksilla!

  Kävin siis yksi päivä Mustissa ja Mirrissä ostamassa kaksi uutta hihnaa, koska kotoa löytyi vain yksi kunnollinen remmi ja se meni rikki. Ei saisi silmä välttää hetkeksikään, kun heti Lumilla on hampaat kiinni remmissä. Lumi siis pureskeli ainoan kunnollisen ja pitkän remmin poikki, joten eihän siinä muu auttanut, kuin lähteä kaupoille.


  Löysin sopivasti kaksi ihanan väristä ja tarjouksessa olevaa hihnaa. Olin saanut myös viimevuonna synttärilahjaksi 20€ lahjakortin Mustiin ja Mirriin, joten se piti käyttää. Hihnojen lisäksi mukaan tarttui myös pureskeltavia hammasharjoja. Hihnat ovat päässeet jo testiin ja hyvin toimii :).


 Turkoosi hihna maksoi 15.95€ ja alennettu hinta oli 11.16€. Se on Rukka-merkkinen ja pituutta pystyy säätämään 100cm-200cm. Siitä löytyy myös heijastin, joten sopii koiran ulkoilutukseenkin, vaikka talvella, kun kaneilla ei ole hihnalle niin paljon käyttöä.




   Toinen hihnoista on hopea/heijastin, oranssi, pinkki, musta. Se maksoi 9.95€ ja alennettu hinta oli 6.96€. Se on 180cm pitkä. Myös siinä on heijastina. 















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti